Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul Aerosmith de la Romexpo, mutat la Zone Arena

Concertul Aerosmith de la Romexpo, mutat la Zone Arena

Concertul Aerosmith de la Romexpo, mutat la Zone Arena
06 Iun 2010   •   19:21

Concertul Aerosmith pe care trupa îl va susţine pe 18 iunie, la Bucureşti, va fi organizat în cadrul noului complex Zone Arena, nu la Romexpo, cum anunţase iniţiat compania care a aduce formaţia la Bucureşti, scrie Mediafax.

Organizatorii spun că Zone Arena (Bulevardul Barbu Văcărescu 164, Floreasca) prezintă mai multe avantaje decât Romexpo, iar măsura va permite şi suplimentarea biletelor de la Gazonul B, momentan epuizate. Programul evenimentelor nu va fi schimbat.

Trupa Aerosmith va concerta pe 18 iunie, la Romexpo. Ţara noastră a fost inclusă în turneul european al rockerilor "Cocked Locked - Ready to Rock". Turneu care va debuta pe 10 iunie, în Suedia.

Cea mai bună veste este că trupa va veni în România în formulă completă, în frunte cu solitul Steven Tyler. Asta pentru a nega încă o dată zvonurile care spuneau că acesta ar părăsi formaţia. Astfel, pe 18 iunie, va fi pentru prima dată când fanii Aerosmith vor putea asculta live hiturile "I Don't Want to Miss a Thing", "Walk This Way" sau "Crazy".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aerosmith Romexpo
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close