Antena 3 CNN Timp liber Muzică Susan Boyle este hărţuită de un fan. Fratele cântăreţei: "Are nevoie de pază"

Susan Boyle este hărţuită de un fan. Fratele cântăreţei: "Are nevoie de pază"

Susan Boyle este hărţuită de un fan. Fratele cântăreţei: "Are nevoie de pază"
Sursa foto: Foto: ujnews.com
26 Sep 2010   •   23:42

Susan Boyle, cântăreaţa din Scoţia devenită celebră după apariţiile în emisiunea televizată "Britain's Got Talent", este hărţuită de un fan, informează femalefirst.co.uk.

Boyle este urmărită de un bărbat care pretinde că îi este rudă şi care a reuşit să obţină numărul ei de telefon. Rudele cântăreţei se declară îngrozite de eveniment şi se tem să nu se ajungă la ceva mult mai serios de atât.

"El (bărbatul care o urmăreşte, n.r.) o sună pe Susan şi pretinde că aş fi eu sau alte rude. Asta se tot întâmplă de o vreme", a declarat Gerry Boyle, fratele cântăreţei.

"Sunt o grămadă de oameni ciudaţi, dar acesta o hărţuieşte şi are numărul ei de telefon. E ceva serios", a mai spus Gerry Boyle.

Fratele cântăreţei este de părere că aceasta ar avea nevoie de pază. Susan Boyle îl contrazice, însă, spunând că nu consideră că are nevoie să fie păzită.

"Familia noastră are îndoieli că Susan este suficient de bine păzită. Are nevoie de pază sau va avea curând", a precizat fratele cântăreţei.

Susan Boyle, în vârstă de 49 de ani, a devebit celebră după apariţiile sale în emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent". Cântăreaţa a stabilit trei recorduri muzicale şi a fost înscrisă în Guinness World Records.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Scotia cantareata fan
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close