Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tânăr surprins de membrii Holograf cântând la pian o celebră piesă a trupei, noaptea, pe stradă. Clipul a ajuns viral

Tânăr surprins de membrii Holograf cântând la pian o celebră piesă a trupei, noaptea, pe stradă. Clipul a ajuns viral

În fața Palatului Neuhausz din Timișoara a fost amplasată o pianină la care oricine se poate așeza și cânta. Recent, un tânăr a fost surprins, noaptea, interpretând o piesă Holograf, iar videoclipul cu el a fost postat chiar de trupă și a ajuns viral.

Tânăr surprins de membrii Holograf cântând la pian o celebră piesă a trupei, noaptea, pe stradă. Clipul a ajuns viral
Sursa foto: Facebook/ Holograf
de Mia Lungu    |    19 Sep 2023   •   08:38

Trupa Holograf a postat, zilele trecute, pe pagina lor oficială de pe o rețea socială, un scurt video cu un tânăr care cântă, la o pianină din centrul Timișoarei, celebra piesă "Ochii tăi". 

"Chiar dacă nu se văd, ochii nu se uită. Străzile Timișoarei au ochi nevăzuți care nu ne-au uitat… Ce surpriză am avut, plimbându-ne azi-noapte prin Timișoara! Nu știe (n.r. cel de la pian) că l-am imortalizat!", au scris cei de la Holograf la postare. 

Videoclipul a fost văzut până acum de 98.000 de persoane, intrând în top 3 din ultimii doi ani, fiind unul din cele mai urmărite postări ale celor de la Holograf. Postarea a strâns și aproape 5.000 de likeuri și inimioare.

Chiar daca nu se vad, ochii nu se uita. Strazile Timisoarei au ochi nevazuti care nu ne-au uitat... Ce surpriza am avut, plimbîndu-ne azinoapte prin Timisoara!!!!! (Nu stie ca l-am imortalizat!!)

Posted by Holograf on Sunday, 10 September 2023

"Ideea este că oricine care știe să cânte la pian, să se poată așeza și să cânte, atrăgând atenția celor din jur, bucurând ascultătorii și, prin muzică, să se schimbe atmosfera din jur. Din păcate avem doar două care sunt pe stradă.

Primul care bifează dorința noastră inițială, de a fi efectiv pe stradă, la dispoziția tuturor, se află de câteva zile în Piața Victorie. Se ocupă de ea Consulatul Onorific al Cehiei. A doua care e pe stradă e la Casa Tineretului, dar acela se află într-o parcare. Am adus multe, noi dorim ceea ce au făcut cei de la Consulatul Cehesc. Mulțumiri Consulatului Onorific al Republicii Cehe pentru bunăvoința de a se ocupa de pianină!

Cei de la Holograf spun că e bine să fie pianine în spațiile publice din Timișoara! Dacă gândiți la fel și doriți să vă implicați, dați-ne de veste! Comunitatea Bulgarilor Bănățeni din Germania e cea care aduce pianinele în Timișoara și s-ar bucura să vi le ofere", a declarat Erwin Bausche, cel care aduce pianele în Timișoara.

×
Subiecte în articol: Holograf pian piesa trupa viral
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close