Antena 3 CNN Timp liber Sase perechi de incaltaminte care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba unei femei

Sase perechi de incaltaminte care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba unei femei

Sase perechi de incaltaminte care nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba unei femei
29 Sep 2017   •   16:56

In general femeile au o pasiune pentru imbracaminte si incaltaminte, astfel ca acestea au colectii impresionante. Dar unele nu isi permit sau pur si simplu nu isi doresc sa aiba o garderoba atat de mare. Dar totusi, exista anumite obiecte de imbracaminte si incaltaminte care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei doamnei sau domnisoare. Iar in cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva tipuri de incaltaminte pe care toate femeile ar trebui sa le aibam, pentru a putea face fata oricarei iesiri din casa.

Pantofii sport

In primul rand ar trebui sa aiba o pereche de pantofi sport, chiar daca nu sunt foarte pasionate de acest domeniu. Pantofii sport sunt foarte comozi si, chiar daca nu pare la prima vedere, acestia se potrivesc la destul de multe tinute, lucru care ar trebui sa ii faca nelipsiti din garderoba unei femei.

Balerinii

Nici balerinii nu ar trebui sa lipseasca, acestia pot fi folositi mai ales in sezonul cald, dar sunt foarte comozi si se potrivesc atat blugilor, cat si fustelor. Astfel ca merg foarte bine atunci cand vine vorba de tinute ceva mai casual si sunt perfecti pentru plimbari lungi pentru ca nu obosesc picioarele foarte mult.

Botinele

Botinele sunt un alt tip de incaltaminte ce trebuie sa isi gaseasca loc in garderoba fiecarei femei. Botinele  sunt fantastice toamna sau primavara devreme si reusesc sa intregeasca o tinuta eleganta, extrem de bine. O pereche de botine se poate purta foarte usor cu o pereche de blugi si un pardesiu, prin urmare botinele sunt destul de flexibile in privintele asortarii.

Sneakers

O pereche sneakersi poate fi o achizitie foarte buna, mai ales daca purtatoarea este o femeie care nu are o inaltime foarte mare. Spunem asta, pentru ca sneakersi confera un plus important la inaltime si pot crea iluzia alungirii, lucru care poate duce la o sporire a elegantei.

Cizmele

Chiar daca nu sunt purtate in mod constant in timpul iernii si sunt preferati bocancii sau ghetele, o pereche de cizme nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. In zilele mai friguroase in care totusi se doreste purtarea unei fuste sau a unei rochii, acestea pot veni ca o completare perfecta a tinutei si in plus pot asigura un plus de confort termic.

Pantofii negri cu toc

Acestia sunt un must have pentru orice doamna si domnisoara, pentru ca pot fi utilizati intr-o multime de situatii pentru a intregi o tinuta, fie ca este una eleganta sau mai casual. Desigur, puteti sa cumparati o pereche simpla de inclatari si sa o personalizat, la fel cum ati personaliza un tricou. Negrul se potriveste la absolut orice, astfel ca purtatoarea nu ar trebui sa isi faca foarte multe griji in privinta asortarii culorilor.

Desigur ca puteti sa adaugati multe alte tipuri de incaltaminte in garderoba dumneavoastra, dar cele enumerate ar trebui sa fie nelipsite. Spunem acest lucru, pentru ca sunt usor de incorporat in multe tinute si nu trebuie sa va chinuiti foarte mult pana ajunge la varianta finala si prin urmare nu mai trebuie sa va stresati in legatura cu asortarea si gasirea combinatiei perfecte, pentru ca acum acest lucru devine mult mai usor.

 

×
Subiecte în articol: incaltaminte
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close