Antena 3 CNN Timp liber Turism Reacția unui turist american după ce a plătit 60 de lei pentru un sandvici și o cafea, în Mamaia Nord: "Devine deja stânjenitor că mă tot întrebați..."

Reacția unui turist american după ce a plătit 60 de lei pentru un sandvici și o cafea, în Mamaia Nord: "Devine deja stânjenitor că mă tot întrebați..."

Un turist american a postat pe contul său de TikTok un videclip în care arată ce și-a comandat la mic dejun în stațiunea Mamaia Nord. Postarea lui a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii.

Reacția unui turist american după ce a plătit 60 de lei pentru un sandvici și o cafea, în Mamaia Nord: "Devine deja stânjenitor că mă tot întrebați..."
Sursa foto: TikTok/ oopsimovedagain
de Mia Lungu    |    03 Aug 2022   •   13:32

"Devine deja stânjenitor că mă tot întrebați de ce prefer România în detrimentul Statelor Unite”, a scris tânărul în descrierea clipului, semn că prețurile în SUA sunt mult mai mari decât în țara noastră.

Turistul spune că a plătit pentru micul dejun echivalentul a 12 dolari (60 de lei).

@oopsimovedagain It’s becoming embarassing that you keep asking me why I prefer Romania ?? to the USA ?? #romania #mamaia #luxury #affordable #engineer #freedom #blacksea #oopsimovedagain ♬ Mi Gna (feat. Hayko) - Super Sako

Ireal cât costă o porţie de sarmale la Mamaia. Internaut: "Cumpărați sarmale la preț de fructe de mare"

La Mamaia, pe litoralul românesc, preţurile au fost mari mereu, însă în vara aceasta parcă au explodat.

După preţul la cazare, cel mai mult îi afectează pe turişti preţul la mâncare, iar acesta ajunge uneori exagerat.

Aşa se face că, în acest sezon estival, o porţie de ciorbă de burtă a ajuns să coste 32 de lei, iar preţul unei porţii de sarmale pare să întreacă imaginaţia.

Asociația pentru Protecția Consumatorilor a postat recent, pe pagina oficială de Facebook, o fotografie în care este prezentată o ofertă a unui local din Mamaia. După cum se vede în imagine, o porție de sarmale cu mămăliguță şi ardei iute costă nu mai puțin de 49 de lei.

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară: "Da' ce-i, frate, animalu' viu în ea..????" sau "Fugiți, ăsta nu e turism!" ori "Cumpărați sarmale la preț de fructe de mare".

×
Subiecte în articol: turist american Mamaia Nord
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close