Antena 3 CNN Timp liber Turism Locul din România cunoscut pentru bunăstare. Care este cea mai bună destinaţie "Health&Welness" din ţara noastră

Locul din România cunoscut pentru bunăstare. Care este cea mai bună destinaţie "Health&Welness" din ţara noastră

Staţiunea Sovata a fost aleasă de turişti cea mai bună destinaţie "Health&Welness" din România în 2022.

Locul din România cunoscut pentru bunăstare. Care este cea mai bună destinaţie "Health&Welness" din ţara noastră
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    10 Ian 2023   •   18:46

Şefa Centrului de Informare Turistică din Sovata, Daniela Bereczki, a declarat că investiţiile realizate în staţiunea balneoclimaterică în ultimii 16 ani, din fonduri europene, precum şi investiţiile private, au făcut să fie declarată, în urma voturilor primite de la turişti, cea mai bună destinaţie de sănătate şi de bunăstare (Health&Wellness) din România.

"Sovata este întotdeauna premiată datorită schimbărilor ce au survenit în această localitate, în această minunată staţiune. Ultimul premiu este cel din cadrul platformei Termalia, 'Best Health&Wellness Destination 2022', din luna noiembrie, de la Poiana Braşov. Acest premiu este unul foarte important şi foarte complex din punctul meu de vedere, deoarece nu ţine doar de partea turistică, ţine şi de o stare de bine pe care natura în sine ţi-o poate oferi, tratamentele specifice pe care zona aceasta le poate oferi tuturor turiştilor care au nevoie de acel confort, de acea stare de bine pe care doar Sovata o poate da.

Citeşte şi: Locul din România, cunoscut pentru puterea sa tămăduitoare. Acolo se petrece un fenomen unic în Europa

În ultimii 16 ani, Sovata a avut foarte multe transformări care satisfac cererile turiştilor. Acesta a fost un punct foarte important în câştigarea acestui premiu, plus acele bune practici de care se vorbea în cadrul acestui eveniment pe care doar Sovata le are. Bunele practici din partea administraţiei locale, împreună cu unităţile de cazare, împreună cu unităţile de alimentaţie publică, împreună cu toate acele puncte de distracţie pe care le oferim, a făcut ca noi în anul 2022 să primim un premiu destul de complex", a declarat presei Daniela Bereczki, scrie Agerpres.

Staţiunea Sovata, cea mai bună destinaţie "Health&Welness" din România în 2022

Staţiunea Balneoclimaterică Sovata a mai obţinut premii importante şi în anul 2019, printre care şi cel pentru "Cea mai completă staţiune balneară", iar în anul 2021 un alt premiu Termalia, în 2020 nefiind organizate gale din cauza pandemiei.

Potrivit ADR Centru, până în vara anului trecut fondurile de pre şi postaderare atrase de administraţia publică din Sovata se ridicau la peste 15 milioane de euro.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sovata turisti destinaţie Health&Welness
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close