Antena 3 CNN Timp liber Veste bună pentru fanii UNTOLD. Participanţii nevaccinaţi vor avea acces cu test rapid

Veste bună pentru fanii UNTOLD. Participanţii nevaccinaţi vor avea acces cu test rapid

Fanii UNTOLD au primit miercuri o veste mult așteptată: autoritățile au anunțat că începând cu data de 1 august accesul la evenimentele mari, de tip festival, va fi permis pentru toți participanții, doar că cei care nu sunt vaccinați sau nu au trecut prin boală vor avea nevoie de test.

Veste bună pentru fanii UNTOLD. Participanţii nevaccinaţi vor avea acces cu test rapid
Sursa foto: UNTOLD Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2021   •   17:20

Accesul la festival va fi permis pentru toți participanții, după cum urmează: persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete la UNTOLD au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada anticorpilor, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus.

De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate. Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi.

Astfel, cei care doresc să participe la cel mai așteptat festival din Europa în 2021, trebuie să se grăbească pentru a prinde unul din abonamentele disponibile. Pregătirile pentru desfășurarea celei de-a șasea ediții a festivalului UNTOLD sunt în toi.

Organizatorii festivalului au participat zilele acestea la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.

La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI.

În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.

Organizatorii festivalului anunță că pregătesc un nou anunț de artiști de top, ce vor fi prezenți la Cluj-Napoca în aceasta toamnă. Aceștia se vor alătura artiștilor confirmați până în prezent: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig, The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA. UNTOLD 2021 reprezintă un simbol național și internațional al entertainmentului, al bucuriei și al distracției, în cele mai sigure condiții.

Fanii festivalului, artiștii invitați, furnizorii, lucrătorii din industrie își doresc cu toții reluarea activității, după o pauză atât de lungă.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie 2021 la Cluj-Napoca.

"Cea mai bună știre de azi: începând cu 1 august vor fi ridicate o serie de restricții, astfel încât accesul la festival va fi permis tuturor deținătorilor de bilete care pot oferi dovada imunității (TEST (PCR sau rapid), Dovada vindecării de COVID-19 în ultimele 180 de zile, Certificat de vaccinare). Suntem recunoscători autorităților pentru sprijin și încrederea în determinarea noastră de a fi un model în ceea ce privește siguranța participanților la festival. Această ediție UNTOLD va fi la fel de epică precum te-am obișnuit!", au scris reprezentanţii Festivalului UNTOLD, miercuri, pe pagina de Facebook.

RO: Cea mai bună știre de azi: începând cu 1 august vor fi ridicate o serie de restricții, astfel încât accesul la...

Posted by UNTOLD on Wednesday, 28 July 2021

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close