Antena 3 CNN Timp liber Veste neaşteptată pentru fanii Untold! Poiana Brașov va deveni "una din stațiunile de top pentru tineret"

Veste neaşteptată pentru fanii Untold! Poiana Brașov va deveni "una din stațiunile de top pentru tineret"

Organizatorii Untold și-au propus să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor, astfel în stațiunea Poiana Brașov ar urma să fie organizate două festivaluri, dar și mai multe evenimente pe tot parcusul anului. Primul festival ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor.

Veste neaşteptată pentru fanii Untold! Poiana Brașov va deveni "una din stațiunile de top pentru tineret"
Sursa foto: Untold Festival/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    15 Oct 2021   •   17:42

Deşi rata de infectare continuă să crească în municipiul Brașov, primarul Brașovului, Allen Coliban, a semnat vineri un protocol cu organizatorii Untold.

Asfel, în stațiunea Poiana Brașov ar urma să fie organizate două festivaluri, dar și mai multe evenimente pe tot parcusul anului, iar organizatorii și-au propus să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor.

Organizatorii Untold și primăria și-au propus transformarea stațiunii într-o destinație de wellness și entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale.

Conceptul ca curpinde două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte evenimente cu caracter semi-permanent. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii Untold.

Potrivit primarului Brașovului, primul festival ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor.

„Un festival care să aibă loc în perioada februarie – martie, dar care să continue pe parcursul anului cu diverse evenimente conexe, astfel încât să vorbim nu doar de un eveniment muzical, ci de un concept nou de promovare a stațiunii Poiana Brașov, una din stațiunile de top pentru tineret și pentru evenimente din România și din zona asta de Europa”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului, la Aleph News.

Conform acestuia, una dintre povocările acestei perioade este menținerea deschisă a sezonului de schi.

„Trecem din nou printr-o perioadă dificilă cu pandemia, dar provocarea este să menținem cât mai mult și zona Horeca deschisă, și pârtiile, să avem un sezon de ski. Anul trecut am reușit să facem asta, am avut unul dintre cele ami bune sezoane de ski din ultimii 10 ani și prin implicarea cu toți actorii implicați sperăm să avem un sezon de iarnă bun și anul acesta”, a mai spus Allen Coliban.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Untold poiana brasov Allen Coliban
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close