Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Man. United, doar egal acasă cu Newcastle

Premier League: Man. United, doar egal acasă cu Newcastle

Premier League: Man. United, doar egal acasă cu Newcastle
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   10:18

Manchester United pierde teren în faţa rivalei de la City în lupta pentru titlul din Premier League. Echipa lui Sir Alex Ferguson nu a reuşit decât un egal pe teren propriu în faţa lui Newcastle, scor 1-1, şi îşi ameninţată poziţia a doua din clasament de Tottenham.

Mexicanul Javier Hernandez a dechis scorul pentru „diavoli” în startul reprizei a doua, însă oaspeţii au egalat în minutul 64, când golgheterul Demba Ba a transformat un penalty uşor acordat de arbitru, după un duel între Rio Ferdinand şi Hatem Ben Arfa.

Finalul de pe Old Trafford a fost dramatic, Newcastle rămânând în inferioritate numerică, după eliminarea argentinianului Gutiérrez, în timp ce gazdele au ratat exasperant şi având şi un gol anulat pentru offside.

Tottenham a obţinut o nouă victorie, 3-1 în deplasare cu West Bromwich Albion, la care Tamaş nu a evoluat, şi s-a apropiat la două puncte de actuala campioană a Angliei, cu un joc mai puţin disputat.

Mulumbu a deschis scorul pentru echipa antrenată de Roy Hodgson, dar londonezii au egalat înainte de pauză, prin togolezul Adebayor, pentru ca Defoe şi acelaşi Adebayor să înscrie în ultimele zece minute şi să stabilească rezzultatul final.

Andre Villas-Boas a reuşit să înlăture o parte din presiunea la care este supus în ultima perioadă, după ce Chelsea a câştigat acasă cu Wolverhampton, scor 3-0, goluri marcate de Terry, Sturridge şi Mata, în timp ce Arsenal s-a împiedicat pe teren proriu de Fulham, belgianul Vermaelen fiind protagonist, cu un gol şi un autogol prin care a stabilit scorul întâlnirii, 1-1.

Wigan a părăsit ultima poziţie a clasamentului, graţie victoriei cu 2-1 obţinute pe terenul lui Sunderland, locul său fiind preluat de Blackburn, învinsă de Stoke cu 3-1.

Rezultate Premier League, etapa a 13-a: Bolton - Everton 0-2, Chelsea - Wolverhampton 3-0, Man. United - Newcastle 1-1, Norwich - Queen's Park Rangers 2-1, Stoke City - Blackburn 3-1, Sunderland - Wigan 1-2, West Brom. - Tottenham 1-3, Arsenal - Fulham 1-1

Clasament: 1.Man. City 34p (12j), 2.Man. United 30p, 3.Tottenham 28p (12j), 4.Newcastle 26p... 18.Bolton 9p, 19.Wigan 9p, 20.Blackburn 7p.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close