Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş a luat şpăgi de 26 de milioane de euro în dosarele ANRP şi Microsoft

Dorin Cocoş a luat şpăgi de 26 de milioane de euro în dosarele ANRP şi Microsoft

Dorin Cocoş a luat şpăgi de 26 de milioane de euro în dosarele ANRP şi Microsoft
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Oct 2015   •   09:26

Dorin Cocoş a primit şpăgi de 26 de milioane de euro în urma afacerilor din dosarele ANRP şi Microsoft. Fostul soţ al Elenei Udrea a recunoscut toate acuzaţiile care i s-au adus şi a povestit în faţa instanţei chiar şi modul în care s-au spălat banii.

Patru milioane de euro au fost plătiţi de el şi Gheroghe Ştefan pentru campania prezidenţială a lui Traian Băsescu din 2009, a mai spus Cocoş.

Declaraţiile acestuia din faţa judecătorilor au fost prezentate de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Dorin Cocoş a dezvăluit în faţa judecătorilor modul în care a primit şpăgide milioane de euro împreună cu Gheorghe Stelian.

Foştii şefi de la ANRP, Crinunţa Dumitrean şi Sergiu Diacomatu, au primit astfel nu mai puţin de 5 milioane de euro, a spus Dorin Cocoş în faţa instanţei. Acesta a recunoscut că a ajuns chiar la Alina Bica pentru a interveni în dosarele ANRP.

Dorin Cocoş şi Nicoale Dumitru, zis Niro, au recunoscut şi şpăgile din dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, a susţinut că s-a înţeles cu Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan ca din banii din licenţele Microsoft să finanţeze campania lui Traian Băsescu la prezidenţiale cu 4 milioane de euro.


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close