Antena 3 CNN Actualitate Trei bărbaţi au rămas blocaţi în nămeţi, în Bucegi

Trei bărbaţi au rămas blocaţi în nămeţi, în Bucegi

Trei bărbaţi au rămas blocaţi în nămeţi, în Bucegi
Sursa foto: foto: Adevarul
25 Noi 2015   •   08:30

Zăpada aşternută în cursul zilei de ieri i-a pus la treabă pe jandarmii montani. Trei muncitori, aflaţi în dificultate, în Masivul Montan Bucegi au avut nevoie de ajutor pentru a ieşi cu maşina din zăpadă, scrie adevarul.ro.

Jandarmii din cadrul Posturilor Montane Ordine Publică Peştera şi Zănoaga le-au dat o mână de ajutor muncitorilor pe DJ 714 Moroeni-Bolboci-Peştera din Masivul Montan Bucegi.

"Cei trei muncitori au plecat cu autoturismul de la locul de cazare, din zona Bolboci şi intenţionau să ajungă în zona Padina. La un moment dat, în zona Plaiul Mircii de pe DJ 714 nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă format pe drumul principal şi a neechipării corespunzătoare a autovehiculului.

În urma acţiunii jandarmilor montani, cele trei persoane au fost sprijinite să deblocheze autovehiculul, prin montarea de lanţuri pe roţile autoturismului şi au fost însoţite în condiţii de siguranţă până în zona Padina, în prezent fiind în afara oricărui pericol", se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.

sursa: Youtube/Adevărul

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close