Antena 3 CNN Actualitate Scandalul pariurilor. Jucători din Liga 1 amenințați că vor fi dați afară

Scandalul pariurilor. Jucători din Liga 1 amenințați că vor fi dați afară

Scandalul pariurilor. Jucători din Liga 1 amenințați că vor fi dați afară
26 Noi 2015   •   15:21

Managerul general al CS U Craiova, Felix Grigore, a precizat ca se poate ajunge pana la rezilierea contractelor jucatorilor echipei care sunt descoperiti ca pariaza pe site-uri nelicentiate, potrivit ziare.com.

Grigore a spus, pentru Prosport, ca ar fi "ilogic" ca echipa sa mai plateasca un jucator suspendat pentru astfel de activitati.

"Legat de chestiunea cu pariurile, am vazut chiar ieri ca presedintele Burleanu a mers sa vada daca se pot afla nume de jucatori, antrenori sau oficiali care au jucat la pariuri. Vom vedea. Se pare ca acele liste sunt totusi confidentiale si nu vor fi date publicitatii.

Eu sper sa nu avem jucatori pe liste. Sunt cuminti si nu cred ca pariaza. Se stie ca e interzis de regulament si, fara discutie, orice jucator sau conducator de la noi care va fi prins ca a pariat va suporta rigorile regulamentului.

Probabil ca da (vom merge pana la rezilierea contractului - n.red.)! E ilogic ca tu sa ai un jucator suspendat de FRF pentru ca a incalcat regulamentul, iar tu sa stai si sa-l platesti", a subliniat managerul CSU Craiova.

Reactia sa vine dupa ce, miercuri, au aparut informatii ca numele a patru jucatori de la Steaua, doi de la Chiajna si cate unul de la Rapid si Astra se regasesc pe lista romanilor care au conturi pe site-urile ilegale de pariuri.

Informatia ar fi fost transmisa de surse din cadrul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), organismul care are pe rol cel mai mare dosar de pariuri ilegale din Romania.

Pana acum s-a vorbit despre antrenorii Nicolo Napoli, de la CSMS Iasi, si Flavius Stoican, fost la Dinamo. Acestia au recunoscut ca au conturi pe site-uri de pariuri, insa au sustinut ca nu le-au utilizat.

Regulamentele Federatiei interzic orice forma de pariere pentru cei implicati in fenomen, in caz contrar acestia riscand amenzi uriase si suspendari de pana la doi ani de zile.

De asemenea, in acest caz, FRF a demarat o ancheta, iar cei doi antrenori urmeaza sa fie amendati de ONJN. Razvan Burleanu, presedintele FRF, si Costin Negraru, coordonatorul Departamentului de Integritate din cadrul forului roman, au mers miercuri la sediul ONJN pentru a incerca sa obtina informatii despre oamenii implicati in fotbal care ar avea legatura cu pariurile.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close