Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost găsit copilul dispărut din Constanța

Cum a fost găsit copilul dispărut din Constanța

Cum a fost găsit copilul dispărut din Constanța
27 Noi 2015   •   09:46

Băiatul de 13 ani din Constanţa care a fost căutat cu disperare de jandarmi şi poliţişti aproape 24 de ore a fost găsit. Robert a fost recunoscut de tatăl unui coleg, într-o zonă din apropierea gării din oraş. Băiatul plecase de acasă spunându-le părinţilor că merge să cumpere suc de la magazinul din apropiere. La scurt timp mama sa a primit un mesaj şocant: "Ajutor, sunt într-un sac, sunaţi la Poliţie!".

Elev in clasa a 7-a la Liceul Sportiv din Constanta, Robert nu a fost un copil problema, dar in ultimele saptamani comportamentul lui a inceput sa se schimbe. Parintii au aflat ca un elev de clasa a 11-a ii cerea taxa de protectie, iar Robert a luat din casa o bratara de aur fara sa le spuna si i-a dat-o acestui individ.

"Ma uitam pe telefonul lui, pe internet, si mi-a aparut un mesaj de la un coleg care ii cerea bani, ii cerea aur... "Adu-mi la scoala bani, 600 de lei, adu-mi banii"", spune mama.

Joi, spre seara, Robert a fost gasit de tatal unui coleg de clasa in apropierea unui hipermarket, la un kilometru distanta de casa. Mama lui a scris pe Facebook un mesaj: "Este bine, l-am gasit. Este putin speriat."

Surse din ancheta spun ca, la inceput, baiatul ar fi sustinut varianta unei rapiri, apoi ar fi spus ca a fugit dupa incidentul cu bratara, de teama sa nu fie pedepsit. Audierile au fost facute in prezenta unui psiholog, iar adolescentul nu are semne ca ar fi fost victima unei infractiuni si, sustine, potrivit politistilor, ca miercuri seara ar fi dormit la un coleg. Mama acestuia neaga insa ca baiatul s-ar fi aflat acolo. In zilele urmatoare, ancheta va lamuri ce s-a intamplat, de fapt, cu copilul.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close