Antena 3 CNN Actualitate Balurile şcolare vor deveni o raritate

Balurile şcolare vor deveni o raritate

Balurile şcolare vor deveni o raritate
Sursa foto: sursa: orasulsuceava.ro
29 Noi 2015   •   00:03

Tragedia din Colectiv duce la masuri extreme. Cel putin pentru o vreme, balurile scolare vor fi o raritate, potrivit stirileprotv.ro.
Directorii scolilor care vor dori sa organizeze astfel de evenimente in afara unitatii de invatamint trebuie sa se asigure ca localul in care vor intra elevii are autorizatie de la ISU. In plus, fiecare deplasare ar trebui facuta dupa un plan.

Va fi nevoie de un tabel cu participantii, acordul scris al parintilor, programul de desfasurare.. Toti directorii au obligatia sa verifice personal locul unde se va desfasura serbarea. Aceasta procedura este obligatorie.

Cei care nu vor reusi sa gaseasca in timp util un local autorizat cu toate avizele de la isu, pentru baluri sau spectacole, le-ar putea organiza chiar in salile de spectacole din scoli.

Cei care vor dori totusi sa organizeze o petrecere, cu un grup de elevi, sunt nevoiti sa respecte aceste reguli stricte.

Inspectoratul a anuntat ca fiecare unitate de invatamant trebuie sa intocmeasca o procedura clara care sa cuprinda modul de organizare, numarul de copii participanti, perioada de participare, modul de deplasare. Si nu in ultimul rand directorul unitatii va trebui sa conceapa si un formular pe care fiecare parinte sa il semneze. Altfel elevii nu vor mai putea participa la nicio manifestare in afara scolilor din capitala.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close