Antena 3 CNN Actualitate Accidentul procurorului mazilit de Kovesi. Imagini în premieră națională

Accidentul procurorului mazilit de Kovesi. Imagini în premieră națională

Accidentul procurorului mazilit de Kovesi. Imagini în premieră națională
08 Feb 2018   •   17:09

Cătălina Porumbel a prezentat joi, la Ediție specială, imagini în premieră națională ale accidentului cu autor necunoscut în care a fost implicată fiica procurorului Mihaela Iorga Moraru.

Procuroarea Mihaela Iorga Moraru a dezvăluit, în octombrie 2017, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, că fiica sa fusese sunată înainte de accident de procurorii DNA.

Mihaela Iorga Moraru, procuroarea care a reclamat-o pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, la Inspecția Judiciară, și care a vorbit despre indicațiile date de Kovesi în dosare, se declara la cel moment îngrijorată de siguranța familiei sale.

Chiar dacă a fost reținută în declarații, procuroarea Iorga Moraru, care a devenit dușmanul Codruței Kovesi după ce a reclamat-o pe șefa DNA la Inspecția Judiciară, și șefa anticorupție a dat-o afară, a lăsat clar de înțeles că accidentul copilului ei nu a fost o întâmplare, unul „obișnuit” în trafic, și a lăsat să se înțeleagă că a fost un atentat:

„Ce se întâmplă acum este parte din războiul care a început la momentul revocării, este în plină desfășurare”.

Reacția procurorului Mihaela Iorga Moraru la imaginile difuzate, joi, de Antena 3: Nu se cunoaște nici acum autorul!

Întrebată cum a reacționat șoferul după accident, procurorul a spus: "Se oprește, se uită și apoi pleacă!" Mihaela Iorga bănuiește în continuare că cineva o urmărea pe fiica ei.

 

"Teoria conform căreia ar fi putut fi un accident să spunem "premeditat" în care să fi fost urmărită și pândită fiica procuroarei Mihaela Iorga Moraru se cam clatină în momentul de față pentru că aleargă în mod imprevizibil după câinele pe care l-a scăpat din lesă", a spus Daniel Davu, fost ofițer de informații.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close