Antena 3 CNN Actualitate Anunţ important pentru şoferi! CNAIR ar putea impune restricţii de circulaţie în zilele caniculare

Anunţ important pentru şoferi! CNAIR ar putea impune restricţii de circulaţie în zilele caniculare

Anunţ important pentru şoferi! CNAIR ar putea impune restricţii de circulaţie în zilele caniculare
de S.T.    |    01 Aug 2017   •   18:57

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că este posibil ca miercuri şi joi să introducă restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone, ca urmare a avertizării de cod portocaliu de caniculă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Măsura, de la care sunt exceptate anumite categorii de transporturi, cum ar fi cele de persoane, de animale vii, de echipamente de prim ajutor sau funerare, este necesară pentru protecţia drumurilor asfaltate pe care, din cauza temperaturilor ridicate, se produc deformări majore ireversibile.

„În intervalul 02.08.2017 – 03.08.2017 este posibil să se introducă restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe autostrăzile şi drumurile naţionale din judeţele afectate de codul  portocaliu, ca urmare a avertizării de caniculă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie”, precizează CNAIR.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close