x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Un miliard de euro pentru aparatură de interceptare? Suntem bolnavi mintali?

de G.S.   •   10 Mar 2016   •   00:10

Mircea Badea a comentat, în ediția de miercuri a emisiunii În Gura Presei, informația conform căreia SRI ar avea la dispoziție un sistem de interceptare care valorează, în total, peste un miliard de euro.

Mircea Badea s-a întrebat, revoltat, dacă nu cumva statul român este “bolnav la cap”.

“Declarația Monicăi Macovei. Este cea care a modificat legile justiției, fiind ministru al Justiției. Monica Macovei, cea care a propus-o pe doamna Kovesi prima dată pentru șef la Parchetul General a declarat că toată aparatura de la SRI de interceptare a costat peste un miliard de euro. SRI nu a infirmat acest lucru. SRI a avut trei zile să infirme acest lucru, nu neapărat că ar fi fost somat, dar ca idee, nu a zis nici pâs. Deci deducem că este adevărat. Stimați, telespctatori, un miliard de euro pentru aparatură de interceptare? Suntem bolnavi mintali? Există copii care mor de cancer, pentru care românii strâng bani pentru a-i trimite în străinătate, pentru că nu sunt bani și noi dăm un miliard de euro pe tehnică de interceptare? SRI trebuie să vină cu precizări urgent. Gata, trebuie să înceteze și mizeria asta pe care o trăim de prea mult timp.”

 

poza

Actualitate

Mihai Leu, teorie şocantă în cazul de dopaj al lui Lucian Bute

Fostul boxer Mihai Leu, detinator al titlului de campion mondial, a comentat situaţia în care se află Lucian Bute, depistat pozitiv la controlul antidoping.   “Eu, personal, nici eu nu cred ca...

27 Mai 2016  •  13:11

poza

Show

Dietă de mămică! Emilia Ghinescu a slăbit în timp record după ce a născut

În urmă cu două luni, Emilia Ghinescu devenea mămică pentru a doua oară, însă vedeta a reuşit să slăbească în timp record. E drept că nici nu a luat foarte multe kilograme în plus.

27 Mai 2016  •  10:21

sati