x close

Fii alături de noi!

Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei”

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   22:50
Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei” 418
Zeci de tineri din Republica Moldova, care își doresc unirea cu noi, au fost joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde s-au arătat încrezători în acest deziderat și le-au transmis politicienilor mesajul lor.
 
Un tânăr din Chișinău a spus că ”nu există oameni politici care să înțeleagă ceva din ce dorește poporul”, dar ei simt că ”România este a doua casă” pentru ei.
 
Printre tinerii prezenți la Antena 3 s-au aflat și elevi. Sunt tineri chiar și de clasa a VII-a care își doresc unirea, sunt preocupați de acest subiect.
 
”Oamenii din Republica Moldova vor unirea și singurii care pot face asta sunt deputații din București”, a apreciat un alt tânăr.
 
”Pentru mine, unirea înseamnă o viață mai bună pentru toți românii” și ”toți care suntem aici ne dorim să aducem România acasă”, a încheiat un tânăr din Chișinău.

 
Ce cred politicienii despre unire

poza

Show

O prezentatoare de la ProTv este însărcinată! Va avea o fetiţă

Lavinia Petrea, prezentatoare la ProTv, a anunţat că este însărcinată şi că urmează să nască cel de-al doilea copil. „O aşteptăm cu drag pe Klara”, a scris ea, recent, pe pagina sa de...

27 Aug 2016  •  22:35

sati