x close

Fii alături de noi!

Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei”

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   22:50
Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei” 418
Zeci de tineri din Republica Moldova, care își doresc unirea cu noi, au fost joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde s-au arătat încrezători în acest deziderat și le-au transmis politicienilor mesajul lor.
 
Un tânăr din Chișinău a spus că ”nu există oameni politici care să înțeleagă ceva din ce dorește poporul”, dar ei simt că ”România este a doua casă” pentru ei.
 
Printre tinerii prezenți la Antena 3 s-au aflat și elevi. Sunt tineri chiar și de clasa a VII-a care își doresc unirea, sunt preocupați de acest subiect.
 
”Oamenii din Republica Moldova vor unirea și singurii care pot face asta sunt deputații din București”, a apreciat un alt tânăr.
 
”Pentru mine, unirea înseamnă o viață mai bună pentru toți românii” și ”toți care suntem aici ne dorim să aducem România acasă”, a încheiat un tânăr din Chișinău.

 
Ce cred politicienii despre unire

poza

Actualitate

Gabriela Firea, primarul Capitalei: „RATB poate monta maxim 60 de instalaţii de aer condiţionat pe lună”. Cât costă aparatura doar pentru un autobuz

Primarul Capitalei a precizat că, din cele 1.000 de autobuze aflate în parcul RATB, doar 700 sunt funcţionale şi doar jumătate dintre ele au aer condiţionat şi, deşi a cerut ca toate să aibă această dotare, RATB a precizat că pot fi montate doar cel mult 60 în fiecare lună, iar costurile sunt însemnate, respectiv 10.000 de euro pentru fiecare autobuz.

27 Iun 2016  •  19:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati