x close

Fii alături de noi!

Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei”

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   22:50
Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei” 418
Zeci de tineri din Republica Moldova, care își doresc unirea cu noi, au fost joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde s-au arătat încrezători în acest deziderat și le-au transmis politicienilor mesajul lor.
 
Un tânăr din Chișinău a spus că ”nu există oameni politici care să înțeleagă ceva din ce dorește poporul”, dar ei simt că ”România este a doua casă” pentru ei.
 
Printre tinerii prezenți la Antena 3 s-au aflat și elevi. Sunt tineri chiar și de clasa a VII-a care își doresc unirea, sunt preocupați de acest subiect.
 
”Oamenii din Republica Moldova vor unirea și singurii care pot face asta sunt deputații din București”, a apreciat un alt tânăr.
 
”Pentru mine, unirea înseamnă o viață mai bună pentru toți românii” și ”toți care suntem aici ne dorim să aducem România acasă”, a încheiat un tânăr din Chișinău.

 
Ce cred politicienii despre unire

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Declarație incredibilă făcută de Vica Blochina: ”Câteodată mă gândesc că-s destul de proastă”

Declarație uluitoare făcută de Vica Blochina. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a plâns că are probleme în dragoste și că bărbații nu roiesc în jurul ei așa cum s-ar putea crede.

29 Iul 2016  •  14:04

sati