x close

Fii alături de noi!

Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei”

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   22:50
Basarabia, drama a milioane de români uitați. Copiii speranței, la ”Sinteza zilei” 418
Zeci de tineri din Republica Moldova, care își doresc unirea cu noi, au fost joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde s-au arătat încrezători în acest deziderat și le-au transmis politicienilor mesajul lor.
 
Un tânăr din Chișinău a spus că ”nu există oameni politici care să înțeleagă ceva din ce dorește poporul”, dar ei simt că ”România este a doua casă” pentru ei.
 
Printre tinerii prezenți la Antena 3 s-au aflat și elevi. Sunt tineri chiar și de clasa a VII-a care își doresc unirea, sunt preocupați de acest subiect.
 
”Oamenii din Republica Moldova vor unirea și singurii care pot face asta sunt deputații din București”, a apreciat un alt tânăr.
 
”Pentru mine, unirea înseamnă o viață mai bună pentru toți românii” și ”toți care suntem aici ne dorim să aducem România acasă”, a încheiat un tânăr din Chișinău.

 
Ce cred politicienii despre unire

poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati