Antena 3 CNN Actualitate Ce face Radu Mazăre de când nu mai este primar în Constanța

Ce face Radu Mazăre de când nu mai este primar în Constanța

Ce face Radu Mazăre de când nu mai este primar în Constanța
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2017   •   09:12

De când nu mai este primar și după ce a lăsat-o mai moale cu petrecerile, Radu Mazăre încearcă să-și vadă liniștit de viața lui. De-a lungul anilor, Radu Mazăre, fostul primar de Constanței, a fost mai mereu în centrul atenției din cauza comportamentului său excentric și al petrecerilor de mare fiță, scrie libertatea.ro.

În weekend, Radu Mazăre s-a relaxat făcând kite-surfing.nA început să facă acest sport de doi ani și se pare că se descurcă din ce în ce mai bine.

”Foarte frumos, e un sentiment de libertate , este un sport extrem , trebuie să ai coordonare foarte bună. Am făcut cursurile acum doi ani şi de atunci tot încerc să mă dau”, a spus Radu Mazăre.

Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea ilegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.
 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close