Antena 3 CNN Actualitate Ce le-a spus până acum Florian Coldea membrilor Comisiei SRI

Ce le-a spus până acum Florian Coldea membrilor Comisiei SRI

Ce le-a spus până acum Florian Coldea membrilor Comisiei SRI
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Mar 2018   •   13:05

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea a venit, marţi, la Parlament pentru a fi audiat în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI, menţionând că doreşte să răspundă tuturor întrebărilor din respect pentru Parlament.

"Am venit din respect pentru Parlamentul României, o instituţie fundamentală a statului român, să răspundem tuturor întrebărilor adresate de comisie, aşa cum am făcut de fiecare dată. La sfârşit o să ţinem o declaraţie de presă", a afirmat Florian Coldea, înaintea şedinţei, potrivit Agerpres.

Potrivit reporterului Andreea Dumitrache, Florian Coldea nu a apucat să răspundă la foarte multe întrebări, deoarece a prezentat în fața comisie o parte introductivă cuprinzătoare:



Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie şi având în vedere că acesta era "puţin răcit".

În urmă cu două săptămâni, comisia l-a audiat pe fostul director al SRI George Maior, ambasadorul României în SUA.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Florian Coldea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close