x close

Fii alături de noi!

Ce se ieftinește si ce se scumpește de la 1 ianuarie 2016

de D.G.   •   31 Dec 2015   •   15:24
Ce se ieftinește si ce se scumpește de la 1 ianuarie 2016 817
foto: pixabay.com
Romanii vor incepe anul cu cateva vesti bune, avand in vedere ca de la 1 ianuarie va intra in vigoare o serie de ieftiniri, in special generate de reducerea TVA de la 24% la 20%. Pe de alta parte, vom scoate mai multi bani din buzunar pentru alte lucruri.

Iată mai jos o lista ce cuprinde principalele bunuri si servicii care vor suferi modificari de pret inca din prima zi din 2016.

Ce se ieftineste de la 1 ianuarie

Noul Cod fiscal, care intra in vigoare la inceputul lui 2016, include o masura mult asteptata, anume reducerea cotei generale de TVA, de la 24% la 20%.

In principiu, scaderea trebuie sa conduca la ieftinirea tuturor operatiunilor de livrari de bunuri si prestari de servicii, cu exceptia operatiunilor scutite de taxa si a operatiunilor pentru care sunt valabile cotele reduse.

Continuarea, pe Ziare.com

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati