Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Cursurile şcolare vor fi suspendate marţi în 30 de localităţi din judeţ

Constanţa: Cursurile şcolare vor fi suspendate marţi în 30 de localităţi din judeţ

Constanţa: Cursurile şcolare vor fi suspendate marţi în 30 de localităţi din judeţ
Sursa foto: foto: pixabay.com
18 Ian 2016   •   17:40

Cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitar vor fi suspendate, marţi, în 30 de localităţi din judeţul Constanța, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agerpres.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, instituţie care a propus luarea respectivei măsuri, a informat, luni, că este vorba de localităţile Deleni, Adamclisi, Ion Corvin, Băneasa, Dobromir, Lipniţa, Galiţa, Ostrov, Oltina, Aliman, Hârşova, Ciobanu, Saraiu, Ghindăreşti, Horia, Topalu, Vulturu, Crucea, Siliştea, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Vadu (comuna Corbu), Independenţa, Dumbrăveni, Cerchezu, Bărăganu, Osmancea şi Ciobăniţa (comuna Mereni), Chirnogeni şi Peştera.

'Propunerea de suspendare ţine cont de evoluţia vremii şi de siguranţa elevilor şi a profesorilor, precum şi de asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs', conform sursei citate.

Duminică, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a decis, la propunerea ISJ, suspendarea cursurilor pentru învăţământul preuniversitar în toate unităţile din judeţ, pentru ziua de luni, cu excepţia şcolilor din municipiile Constanţa, Mangalia şi Medgidia.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close