Antena 3 CNN Actualitate Cel mai căutat criminal român a fost adus în ţară de câteva ore

Cel mai căutat criminal român a fost adus în ţară de câteva ore

Cel mai căutat criminal român a fost adus în ţară de câteva ore
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Ian 2016   •   08:43

Cel mai căutat criminal român a fost adus în ţară, în urmă cu doar câteva ore, din Germania. Vasile Miron a fost escortat de poliţiştii germani, iar pe aeroport a fost preluat de trupele speciale şi dus direct în Arestul Capitalei. Bărbatul era dat în urmărire internaţională, după ce a omorât cu sânge rece un băiat de 10 ani din Iaşi.

 
Cu capul plecat şi înconjurat de poliţişti şi de trupe speciale, românul nu îşi recunoaşte fapta. 
 
Bărbatul de 42 de ani a fost prins în luna noiembrie de către autorităţile din Germnaia, după ce a fost dat în urmărire internaţională. Vasile Miron este acuzat că a ucis cu sânge rece un băiat de 10 ani, din judeţul Iaşi. 
 
Trupul lui copilului a fost găsit în septembrie 2015, într-o râpă. Băiatul fusese ucis cu bestialitate. A fost torturat, apoi învelit într-o pătură legată cu sârmă şi abandonat. 
 
În urmă cu 14 ani, Vasile Miron a mai comis un omor.  A ucis-o pe fiica de 16 ani a unui membru al clanului Belgienilor, din Vaslui, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. Tânăra a fost găsită fără suflare în locuinţa familiei lui Miron, din apropierea Capitalei. 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close