Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea riscă un nou dosar penal. Aproape 500 de medicamente psihotrope, ascunse în celula sa

Cristi Borcea riscă un nou dosar penal. Aproape 500 de medicamente psihotrope, ascunse în celula sa

Cristi Borcea riscă un nou dosar penal. Aproape 500 de medicamente psihotrope, ascunse în celula sa
27 Ian 2016   •   14:36

Fostul presedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea, risca un nou dosar penal dupa o inspectie a Administratiei Nationale a Penitenciarelor in celula sa de la Poarta Alba.
Un raport oficial al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a relevat faptul ca Borcea ascunde in celula sa o adevarata farmacie.

Astfel, potrivit raportului Corpului de Control al ANP, Borcea ascundea in celula 443 de medicamente psihotrope, pentru care avea nevoie de recomandare de la psihiatru.

"S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru", se arata in raportul oficial, citat de Romania TV.

ANP a sesizat astfel Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta pentru a se descoperi modul in care au ajuns medicamentele in celula lui Borcea. In culpa sunt atat reprezentantii Penitenciarului cat si fostul dinamovist.

Din fisa lui Borcea nu reiesea faptul ca Borcea ar fi avut nevoie de acele medicamente, astfel ca nu este cunoscut motivul pentru care acesta ar fi apelat la ele.

×
Subiecte în articol: medicamente celula
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close