Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Cum arată insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmărită penal Sevil Shhaideh

VIDEO. Cum arată insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmărită penal Sevil Shhaideh

VIDEO. Cum arată insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmărită penal Sevil Shhaideh
23 Sep 2017   •   13:18

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru abuz în serviciu în dosarul „Belina”.

Procurorii DNA susțin că Sevil Shhaideh, în calitatea sa de secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), ar fi comis abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Reporterul Antena 3 Bianca Iacob a transmis, sâmbătă, în exclusivitate, imagini live de pe insula Belina. Potrivit acesteia, domeniul este păzit de agenți de pază Tel Drum.

Despre insula Belina, micul paradis din județul Teleorman, jurnaliștii de la HotNews.ro scriau, în luna mai, că este locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, unde a mers și cu fostul premier Sorin Grindeanu, pe vremea în care cei doi erau în relații bune.

La Belina, brațul Pavel, se poate pescui caraş, crap şi peşti răpitori, inclusiv ştiucă, după cum reiese din datele Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură (ANPA).
Potrivit mărturiilor unor săteni, domeniul este a lui Dragnea.

În acte, micul paradis aparţine companiei Tel Drum. Pentru cele 70 de hectare luate în concesiune în 2014, Tel Drum plăteşte puţin peste 7000 de lei pe lună.

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Liviu Dragnea tel drum
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close