Antena 3 CNN Actualitate Cutremur la DIICOT! Și-au prezentat demisiile după un control intern

Cutremur la DIICOT! Și-au prezentat demisiile după un control intern

Cutremur la DIICOT! Și-au prezentat demisiile după un control intern
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iul 2017   •   14:14

Cutremur fără precedent la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, unde cei mai influenţi procurori ai structurii din ultimii ani înaintând cereri de încetare a activităţii, începând cu jumătatea lunii iulie, anunță Monitorul de Suceava.

Este vorba de procurorul-şef Cristina Lăcrămioara Jaba şi de procurorul Marius Cazac, cel care a fost anterior procuror-şef.

Cererile de încetare a activităţii au venit după ce structura centrală a DIICOT a dispus un control intern la DIICOT Suceava. Acţiunea a vizat deficienţe manageriale, mai exact un număr mare de dosare vechi nesoluţionate. Practic, celor doi procurori li s-a reproşat că activitatea de urmărire penală este slabă, iar rezultatele concrete, rechizitoriile de trimitere în judecată în dosare importante, puţine spre deloc.

Procurorul Cristina Lăcrămioara Jaba a revenit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, unde a lucrat anterior, în timp Marius Cazac la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close