Antena 3 CNN Actualitate Dan Condrea și-ar fi cumpărat loc de veci cu doar o zi înaintea accidentului. Ultimele ore din viaţa lui rămân învăluite în mister

Dan Condrea și-ar fi cumpărat loc de veci cu doar o zi înaintea accidentului. Ultimele ore din viaţa lui rămân învăluite în mister

Dan Condrea și-ar fi cumpărat loc de veci cu doar o zi înaintea accidentului. Ultimele ore din viaţa lui rămân învăluite în mister
02 Iun 2016   •   10:59

Dan Condrea şi-ar fi cumpărat loc de veci cu doar o zi înaintea accidentului, susțin surse judiciare. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, patronul Hexi Pharma ar fi schimbat mai multe SMS-uri cu soţia sa, care l-a sfătuit: ”să nu faci vreo prostie".

Misterul morţii lui Dan Condrea se adânceşte odată cu informaţia, venită pe surse, potrivit căreia SRI ar fi ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere încă din seara accidentului. Asta deşi SRI a spus că subiectul nu este unul de competenţa sa, pentru că nu afectează siguranţa naţională. Curios este că după ce au fost date publicităţii, pe imagini, maşina lui Condrea este de negăsit timp de 30 de minute.

Nouă persoane se văd pe noile imagini de la accident, chiar şi câteva femei de serviciu care măturau zona, înainte ca maşina să fie ridicată.

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, i-ar fi transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea ar fi răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Dan Condrea a făcut de 13 ori drumul Corbeanca - Buftea şi retur înainte să se izbească de copacii de pe marginea drumului. Înregistrările de pe camerele de supraveghere arată cum a mers înainte şi înapoi pe o distanţă de 12 kilometri, între cele două localităţi, ceea ce intareste ipoteza unei sinucideri.

Între timp, analizele probelor ADN au confirmat că persoana moartă în accident este patronul Hexi Pharma.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close