Antena 3 CNN Actualitate Mesajul surprinzător al lui Dan Negru pentru ”haterii lui Ilie Năstase”

Mesajul surprinzător al lui Dan Negru pentru ”haterii lui Ilie Năstase”

Mesajul surprinzător al lui Dan Negru pentru ”haterii lui Ilie Năstase”
Sursa foto: Foto: Dan Negru/Facebook
23 Apr 2017   •   10:39

Dan Negru a postat, pe Facebook, un mesaj pentru toți cei care îl acuză pe Ilie Năstase de rasism, amintind un episod în care acesta a intrat pe teren vopsit pe fata cu crema de ghete de culoare neagră arătându-și astfel solidaritatea cu Arturh Ashe, primul tenismen negru, în lupta împotriva rasismului.

”Ilie Nastase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sunt avocatul lui cu o poveste pentru hateri: Arturh Ashe a fost primul tenismen negru care a câștigat US OPEN și Wimbledon! In '75, Ilie juca la dublu cu Ashe și a intrat in teren vopsit pe fata cu crema de ghete de culoare neagră arătându-si astfel solidaritatea cu Arturh Ashe in lupta împotriva rasismului. Momentul a rămas in istoria sportului mondial și a fost amintit in interviuri de Mohamad Ali, Michael Jackson, sau Denzel Washington. Pentru haterii care-l fac praf pe Ilie !”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi ''un comportament nesportiv'', a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF). 

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă. 

×
Subiecte în articol: Dan Negru Ilie Nastase
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close