Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu a câștigat procesul cu Marian Căpățână

Dan Voiculescu a câștigat procesul cu Marian Căpățână

Dan Voiculescu a câștigat procesul cu Marian Căpățână
14 Iun 2016   •   13:13

Curtea de Apel Bucuresti l-a obligat pe Marian Capatana sa ii plateasca lui Dan Voiculescu daune pentru afirmatiile mincinoase facute la adresa sa in legatura cu presupusa implicare in dosarul lui Mircea Basescu. Decizia justiíei este definitivă.

Marian Capatana i-a afectat imaginea lui Dan Voiculescu prin afirmatiile mincinoase facute pe 27 iunie 2014, cu ocazia judecării contestaţiei depuse faţă de arestarea dispusă în dosarul traficului de influenţă în care M. Capatana avea calitatea de inculpat.

In fata instantei, in 2014, Capatana  a susţinut ca Dan Voiculescu ar fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel (Bercea Mondialul) pentru a-l compromite pe Traian Băsescu.

In iulie 2014, Dan Voiculescu scria pe blog in legatura cu aceste afirmatii:

”In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social.

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care se incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare.”

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu marian capatana
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close