Antena 3 CNN Actualitate Despăgubiri uriașe cerute de victimele din Colectiv și de rudele celor morți

Despăgubiri uriașe cerute de victimele din Colectiv și de rudele celor morți

Despăgubiri uriașe cerute de victimele din Colectiv și de rudele celor morți
02 Feb 2016   •   23:24

Zeci de raniti si rude ale celor care au murit in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti cer daune Institutului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

68 de persoane vor sa se gaseasca vinovatii si vor sa primeasca despagubiri in urma tragediei din 30 octombrie, potrivit Digi 24.

De asemenea, Romania Tv relateaza ca sunt cerute despagubiri uriase, de 1,5 milioane de euro pentru fiecare victima, la Tribunalul Militar.

Tatal lui Mihai Alexandru Iancu, una dintre victime, Eugen Iancu, a spus ca cei care vor sa obtina despagubiri trebuie sa se constituie cat mai rapid in parti civile, dat fiind faptul ca procesul de la Tribunalul Militar se desfasoara foarte repede.

''Acest proces se desfasoara cu o graba fantastica si ar trebui ca toate victimele din club sa stie ca ar trebui sa se constituie cat mai curand posibil in parti civile. Daca celelalte doua procese implica persoane civile, patroni, aici avem de-a face cu statul. Pentru ca in proces la Tribunalul militar raspunzatori sunt pana la urma sunt ISU si cu Ministerul de Interne. Eu personal am specificat o suma pentru a avea acces la dosar, dar nici eu, nici ceilalti parinti nu ne-am gandit la sume, pentru ca nu ne intereseaza banii. Ne-ar fi interesat sa avem copii langa noi, ceea ce nu se mai poate, dar ne-am dori sa vedem ca se intampla ceva, ca statul reactioneaza nu pentru a ascunde greselile, ci pentru recunoasterea lor", a spus Eugen Iancu.


×
Subiecte în articol: despagubiri Club Colectiv
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close