Antena 3 CNN Actualitate Doliu în Poliția Română! „Eroii nu mor niciodată!”

Doliu în Poliția Română! „Eroii nu mor niciodată!”

Doliu în Poliția Română! „Eroii nu mor niciodată!”
Sursa foto: Foto: Facebook.com
21 Iul 2017   •   11:10

Un poliţist din Suceava a fost ucis chiar pe peronul unei gări prin zeci de lovituri de cuțit. Ucigasul este un individ de 23 de ani, recidivist, care pare să fi comis crima din răzbunare. Medicii au incercat minute în șir să-i salveze viata polițistului, însă rănile erau mult prea grave.

Cine este tânărul care a ucis un polițist în Gara Suceava. Omul legii nu a avut nicio șansă!

Pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, dar și pe pagina de Facebook a Poliției Române, au apărut mesaje de condoleanțe pentru familia polițistului ucis.

”Agent șef de poliție Vezeteu Sorin, ajutor șef de post la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Suceava, căzut la #datorie! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul postat de Poliția Română.

”Sincere condoleanţe familiei camaradului nostru din Poliția Română, care a căzut la datorie seara trecută. Transmitem colegilor noştri poliţişti un mesaj de adâncă tristeţe, condoleanţe şi îmbărbătare, în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scriu și cei din Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

 

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close