Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educației dă asigurări: Manualele de clasa a V-a vor fi în școli luni dimineața

Ministrul Educației dă asigurări: Manualele de clasa a V-a vor fi în școli luni dimineața

Ministrul Educației dă asigurări: Manualele de clasa a V-a vor fi în școli luni dimineața
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    18 Noi 2017   •   23:54

Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat, sâmbătă, la Iași, că manualele de clasa a V-a vor fi în școli începând de luni dimineața, editurile care nu au făcut livrările urmând a fi sancționate cu 0,5% din valoarea contractului pentru fiecare zi de întârziere.

„În 17 noiembrie era termenul de livrare către inspectoratele școlare. Toate inspectoratele lucrează alături de colegii noștri directori, sâmbătă și duminică, în așa fel încât luni să avem toate manualele la care s-au câștigat licitațiile. După cum bine știți, nu la toate s-a depus în luna martie ofertă pentru editarea de manual școlar. Luni, la ora 12.00, vom avea un eventual clar la nivel național, iar acele edituri, dacă vor fi, eu sper să nu fie, care nu au livrat manualele vor fi sancționate în conformitate cu contractul, 0,5% pe zi de întârziere, din valoarea contractului”, le-a spus jurnaliștilor ministrul Educației.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close