Antena 3 CNN Actualitate Udrea a răbufnit, după ce a fost trimisă din nou în judecată: Cum puii mei se întâmplă chestia asta?

Udrea a răbufnit, după ce a fost trimisă din nou în judecată: Cum puii mei se întâmplă chestia asta?

Udrea a răbufnit, după ce a fost trimisă din nou în judecată: Cum puii mei se întâmplă chestia asta?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Mai 2017   •   13:28

Elena Udrea a răbufnit, miercuri, după ce procurorii DNA au trimis-o în judecată într-un nou dosar, în care este inculpată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani pentru anumite plăți efectuate în campania electorală din 2009, potrivit B1.ro.

"Există acestă lege (cea privind finanțarea partidelor - n.r.) pe care procurorii o ignoră, care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, ia-i frate pe toți, că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic alături de alte trei persoane au fost trimiși în judecată miercuri de către procurorii DNA. 
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close