Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea nu mai vrea străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend. Ce decizie a luat

Gabriela Firea nu mai vrea străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend. Ce decizie a luat

Gabriela Firea nu mai vrea străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend. Ce decizie a luat
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Vrânceanu Firea
de S.T.    |    03 Iul 2016   •   21:56

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, la Antena 3, că nu mai dorește străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend.

„Chiar în acest weekend, circulația din Capitală a fost blocată și asta nu pentru că erau foarte multe mașini în trafic — lumea era pe la mare, pe la munte, au plecat mulți în concediu — ci pentru că se aprobă foarte multe evenimente stradale în centrul Capitalei, fie că sunt culturale, de divertisment sau sportive, ceea ce nu se întâmplă în nicio capitală europeană. Acolo este respect pentru cetățeni, pentru turiști și în general respect pentru faptul că nu trebuie să 'ștrangulezi' circulația cu evenimente — care este foarte bine că se organizează — dar nu trebuie să fie organizate în centru, în punctul zero al Capitalei”, a spus Gabriela Firea duminică la „Punctul de întâlnire”.

Primarul general a precizat că i-a anunțat deja pe toți directorii care se ocupă de aceste aprobări că se vor întâlni luni dimineața, iar așa ceva nu se va mai întâmpla.

„Ieri (sâmbătă - n.red.) era coadă de mașini de la Casa Presei Libere până la Guvern. M-am gândit că este un accident, am încercat să ajung mai repede, să văd ce se întâmplă. Ce credeți că se întâmpla? Bulevardul Kiseleff era blocat, erau câțiva tineri care jucau tenis — foarte puțini pentru că era și caniculă și cei câțiva tineri, care foarte bine că făceau sport dar nu era cazul să o facă pe Bd. Kiseleff — și tot centrul Capitalei era paralizat, toată lumea supărată. (...) Recent a avut loc un concert în Piața Constituției. Nu se mai putea intra în Capitală de la Otopeni, era paralizat totul”, a explicat Gabriela Firea.

Citește și:

Gabriela Firea, prima femeie primar din istoria Capitalei. Ce planuri are

Va candida Gabriela Firea la alegerile prezidențiale în 2019? Ce spune Liviu Dragnea

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close