Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea s-a prezentat marți seară la DNA

Liviu Dragnea s-a prezentat marți seară la DNA

 Liviu Dragnea s-a prezentat marți seară la DNA
21 Noi 2017   •   17:35

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat marți seară la DNA, de unde a plecat după aproximativ o jumătate de oră, fără a da declaraţii presei.

El a ieşit din instituţie flancat de un cordon de jandarmi, în scandările susţinătorilor, dar şi ale contestatarilor. Primii au strigat "DNA, fără cucuvea", iar ceilalţi - "Justiţie, nu corupţie".

Mai mulţi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacşu, deputatul Cătălin Rădulescu, alături de alte aproximativ 30 de persoane, s-au aflat, marţi seara, în faţa sediului DNA pentru a-l susţine pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Dragnea ar fi fost chemat, potrivit unor surse judiciare, pentru a fi anunţat de procurori că i se pune sechestru pe avere în dosarul "Tel Drum".

Pe 13 noiembrie, DNA anunţa că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul "Tel Drum" în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

În dosar mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

DNA preciza că acest dosar s-a constituit pe baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close