Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mai ţineţi minte haina în care a fost executată Elena Ceauşescu? Secretul incredibil pe care îl ascundea - tocmai s-a aflat

Mai ţineţi minte haina în care a fost executată Elena Ceauşescu? Secretul incredibil pe care îl ascundea - tocmai s-a aflat

Mai ţineţi minte haina în care a fost executată Elena Ceauşescu? Secretul incredibil pe care îl ascundea - tocmai s-a aflat
21 Oct 2017   •   19:08

Cuvântul de ordine pentru ținutele celei care nu suporta să vadă în spațiul public o femeie care arăta mai bine ca ea era, se pare, clasicismul.

Elena Ceaușescu nu era o femeie frumoasă, o știa și ea foarte bine, dar voia să fie bine îmbrăcată. În dulapul ei se găseau ținute Chanel, Dior sau Hermès, poșete Gucci, lângă cópii impecabil realizate la Apaca și pantofi de la Guban Timișoara, potrivit Click.ro.

Decentă, fără extravaganțe, întotdeauna conformă cu evenimentul la care lua parte, Elena Ceaușescu a ieșit din scenă violent, în decembrie 1989, dar îmbrăcată într-un palton Yves Saint Laurent.

Elena Ceaușescu, în mod evident neajutată de trăsăturile fizice, a adoptat un stil sobru, fără extravaganțe, a cărui eleganță era dată de croiala perfectă a hainelor, ”de firmă”, de la marile case de modă, sau imitații corecte realizate în întreprinderile autohtone.

 Niciodată n-a avut ținute provocatoare sau ieșite din context, dimpotrivă, a adoptat un stil moderat, chiar dacă purta creații semnate de mari designeri ai lumii. Avea în dulap creații Dior, Hermès, purtate la vremea aceea doar de o anumită parte a nomenclaturii.

×
Subiecte în articol: elena ceausescu
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close