Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ultima cină a unui condamnat la moarte. Angajații penitenciarului s-au crucit când au primit lista ucigașului

Ultima cină a unui condamnat la moarte. Angajații penitenciarului s-au crucit când au primit lista ucigașului

Ultima cină a unui condamnat la moarte. Angajații penitenciarului s-au crucit când au primit lista ucigașului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Sep 2017   •   21:37

Cele mai multe state care aplică pedeapsa cu moartea permit deținuților să ceară aproape orice pentru cina finală, în afară de alcool.

Iar Keith Tharpe, în vârstă de 59 de ani, care urmează să fie executat, prin injecție letală, în Georgia, în câteva zile, și-a informat deja gardienii în legătură ce dorește să aibă pe masă, înainte de a muri, The Independent.

Iar pretențiile deținutului nu sunt deloc de neglijat. Astfel, Thorpe va avea la cină trei porții de piept de pui picant, un sandwich cu carne de vită în sos, un sandwich de pește, cartofi prăjiți, inele de ceapă, plăcintă cu mere și un milkshake de vanilie.

Keith Tharpe a petrecut aproape 30 de ani în pușcărie, după ce și-a ucis cumnata, Jaquelin Freeman, care avea 29 de ani.

Tharpe va fi cel de-al 48-lea deținut ucis prin injecție letală în Georgia, după ce Curtea Supremă a SUA a reinstalat pedeapsa cu moartea în 1976.
 

×
Subiecte în articol: penitenciar condamnat la moarte moarte
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close