Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Judecătorul Toni Greblă vorbește despre presiuni și filaje: „SRI și DNA au vrut să pună la punct Curtea Constituțională”

Judecătorul Toni Greblă vorbește despre presiuni și filaje: „SRI și DNA au vrut să pună la punct Curtea Constituțională”

Judecătorul Toni Greblă vorbește despre presiuni și filaje: „SRI și DNA au vrut să pună la punct Curtea Constituțională”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Sep 2017   •   22:43

Fostul judecător Toni Greblă, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a declarat că măsurile de filaj luate în cazul său au fost abuzive şi au încălcat legea prin faptul că i-a fost invadată viaţa privată.

Toni Greblă a fost trimis în judecată în septembrie 2015, fiind acuzat de DNA de trafic de influență din care una în formă continuată, efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția în scopul obținerii pentru sine și pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infracțional organizat și fals în declarații în formă continuată.

În timpul urmăririi penale, fostul judecător a fost interceptat vreme de patru luni în apartamentul său din Capitală.

„A fost dorința SRI și a DNA care au fost deranjate prin mai multe decizii date de CCR și au vrut să pună la punct Curtea Constituțională. Au început cu mine. Nu eram singurul urmărit și s-a ajuns la ce s-a ajuns”, a spus Toni Greblă, marți, la emisiunea „Sinteza Zilei”.

 

 

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close