Antena 3 CNN Actualitate Justiție Traian Băsescu a fost audiat la Parchet pentru ameninţarea Gabrielei Firea

Traian Băsescu a fost audiat la Parchet pentru ameninţarea Gabrielei Firea

Traian Băsescu a fost audiat la Parchet pentru ameninţarea Gabrielei Firea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Sep 2015   •   11:52

Traian Băsescu a venit, vineri, la Parchetul instanţei supreme. Fostul preşedinte a fost citat de procurori, pentru a da o declaraţie, după ce, pe 2 septembrie, aceştia au schimbat încadrarea faptei de care este acuzat Băsescu faţă de Gabriela Firea, din şantaj în ameninţare.

La ieşirea de la Parchet, Băsescu le-a spus jurnaliştilor care îl înconjurau: "Staţi copii. N-am făcut decât un lucru simplu, mă apăr şi voi continua să mă apăr".

UPDATE 13.00-
Traian Băsescu a ieşit din sediul Parchetului General, unde a dat o declaraţie în dosarul în care este acuzat de ameninţarea Gabrielei Firea, după schimbarea încadrării faptei.

UPDATE 11.50
- Traian Băsescu a intrat în sediul Parchetului General, unde va fi audiat de procurori în dosarul în care este urmărit penal pentru ameninţare.

Fostul preşedinte a fost huiduit când a ajuns la Parchetul General.


Ştire iniţială:

Fostul preşedinte Traian Băsescu vine azi în faţa magistraţilor pentru a da explicaţii cu privire la dosarul în care acesta este urmărit penal pentru ameninţare.

Asta după ce, săptămâna trecută procurorii i-au schimbat încadrarea din infracţiunea de şantaj, în cea de ameninţare. Dosarul a fost deschis după plângerea Gabrielei Firea, prin care Traian Băsescu a ameninţat-o pe senatoare că într-o zi nu o să-şi mai găsească soţul acasă.

Conform noii încadrări a procurorilor, Traian Băsescu poate primi o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu o amendă.

×
Subiecte în articol: amenintare Gabriela Firea
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close