Antena 3 CNN Actualitate Locale A ajuns la spital după ce a încercat să urce în autobuz în momentul în care se închideau uşile. Ce a pățit bărbatul

A ajuns la spital după ce a încercat să urce în autobuz în momentul în care se închideau uşile. Ce a pățit bărbatul

A ajuns la spital după ce a încercat să urce în autobuz în momentul în care se închideau uşile. Ce a pățit bărbatul
Sursa foto: Foto: tion.ro
de S.T.    |    02 Noi 2018   •   15:07

Un bărbat de 51 ani, din Galaţi, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din localitate după ce a fost rănit în timp ce încerca să urce în autobuz, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-o staţie de autobuz din municipiul Galaţi a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări a reieşit că un bărbat de 51 ani, aflat în staţie, a încercat să urce în autobuz în momentul în care se închideau uşile şi dezechilibrându-se a fost acroşat de roata autobuzului.

Bărbatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale, la testarea alcoolscopică efectuată acestuia de poliţişti rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Galați Spitalul de Urgenta spital autobuz
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close