Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident în lanț pe DN 1: 15 victime, patru mașini implicate

Accident în lanț pe DN 1: 15 victime, patru mașini implicate

Accident în lanț pe DN 1: 15 victime, patru mașini implicate
Sursa foto: Foto: antena3.ro
de M.Z.    |    02 Ian 2018   •   16:13

Update: Şase persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi, pe Valea Oltului, la kilometrul 244 al şoselei dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, unde traficul este îngreunat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu.

Unul din cei şase răniţi este în comă, iar celelalte cinci persoane au multiple fracturi. Trei ambulanţe vor transporta răniţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Un şofer care circula dinspre Vâlcea spre Sibiu a pătruns pe contrasens, din cauza vitezei prea mari, într-o altă maşină, conform Poliţiei

Un număr de 15 persoane au fost implicate într-un accident rutier, marţi, pe Drumul Naţional 1, între judeţele Sibiu şi Braşov, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în zona oraşului Avrig.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat, marţi, că doar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers.

„În accidentul de pe DN 1 – centura Avrigului sunt implicate 4 autoturisme. Şoferul vinovat are 39 de ani, este din Covasna. Circula dinspre Braşov spre Sibiu şi nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta şi a ricoşat în alte două vehicule conduse regulamentar din sens opus”, a spus Welter.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident accident rutier
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close