Antena 3 CNN Actualitate Locale Carnagiu pe DN 2. Patru oameni au murit

Carnagiu pe DN 2. Patru oameni au murit

Carnagiu pe DN 2. Patru oameni au murit
de S.T.    |    01 Oct 2015   •   17:43
UPDATE-  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 18:15, în judeţul Vrancea, circulaţia a fost reluată, deocamdată îngreunat, pe DN2(E85) Focşani - Râmnicu Sărat, în zona Slobozia Bradului. Traficul rutier a fost întrerupt aproximativ o oră din cauza unui accident.

Conform primelor cercetări, un autoturism care încetinise pentru a efectua un viraj a fost lovit din spate de un altul, fiind proiectat într-o autospecială de transport ciment. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru au fost rănite.

Ştire iniţială:

Carnagiu pe DN 2, pe raza localității Slobozia Bradului. Patru oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

La fața locului au pornit mai multe echipaje de descarcerare din Focșani și Râmnicu Sărat, ambulanțe SMURD din ambele orașe dar și salvări de la SAJ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia este întreruptă pe DN2(E85) Focşani - Râmnicu Sărat, în zona Slobozia Bradului, din cauza acestui accident rutier.

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările producerii evenimentului.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close