Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, despre retorica online privind moartea poliţistului din coloana oficială a lui Oprea: E o nebunie!

Mircea Badea, despre retorica online privind moartea poliţistului din coloana oficială a lui Oprea: E o nebunie!

Mircea Badea, despre retorica online privind moartea poliţistului din coloana oficială a lui Oprea: E o nebunie!
23 Oct 2015   •   00:10

Mircea Badea a comentat retorica online în cazul poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, care a decedat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, arătând că este cel puţin o nebunie să crezi că ministrul de Interne este vinovat pentru această tragedie.

Badea a spus, în pasa ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", că nu l-a simpatizat niciodată pe Gabriel Oprea, însă, dacă "retorica cretinoidă de Facebook şi Centrul Vechi" va continua, atunci "există riscul ca la un moment dat să i să pară chiar simpatic".

"Mai avem un pic şi suntem deja în zona de speculaţie cu extratereştrii care au venit în Bucegi şi au o peşteră mică. Şi au făcut dacii un tunel din Dacia până în Egipt", a spus Mircea Badea.

"Nu l-am simpatizat niciodată pe Oprea. Dar cred că dacă retorica cretinoidă de Facebook şi Centrul Vechi va continua, cu tineri frumoşi şi liberi care mestecă stereotipii pe sistemul: dacă era în coloana lui Oprea şi Oprea nu ne place, înseamnă că Oprea e de vină, există riscul ca, la un moment dat, să mi să pară chiar simpatic. Ceea ce e inadmisibil!", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close