x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, impresionat de cazul micuțului Cristian

de D.G.   •   22 Ian 2016   •   01:17
Mircea Badea, impresionat de cazul micuțului Cristian 817
Mircea Badea a fost impresionat de cazul micuțului Cristian, al cărui apel pentru viață a fost prezentat de Mihai Gâdea în ediția de joi a emisiunii Sinteza zilei.

La doar 3 ani, baiatul are o formă gravă de cancer. Suma necesară tratamentului, unul experimental, pe care un spital din Cehia este dispus sa-l încerce, se ridică la 80.000 de euro, dar familia a reușit să strângă până acum 50.000 de euro.

Mircea Badea a spus că actualul Guvern ar putea să găsească o soluție pentru a-l ajuta pe Cristian, așa cum și Guvernul Ponta a găsit resursele necesare pentru tratamentul peste hotare al răniților din Colectiv.

''Când s-a întâmplat nenorocirea de la Colectiv Guvernul politic nașpa, care a și plecat că era nașpa și politic, a găsit resursele financiare să trimită la tratament în străinătate foarte mulți oameni răniți la Colectiv, unii dintre ei, destui, nefiind nici măcar asigurați. Mă gândesc că și guvernul tehnocrat poate găsi niște resurse, că e vorba despre un copil. Și, dacă s-au găsit, absolut legitim, 23.000 de euro ca să zboare domnul ministru tehnocrat în Germania, mă gândesc că se pot găsi sume asemănătoare și ca să aibă o șansă copilul'', a spus Mircea.


Citește și La 3 ani, Cristian luptă pentru viață. Donați 2 euro, la numărul 8848

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati