Antena 3 CNN Actualitate Mișcarea-surpriză pe care o face Guvernul în cazul CCR - Kovesi

Mișcarea-surpriză pe care o face Guvernul în cazul CCR - Kovesi

Mișcarea-surpriză pe care o face Guvernul în cazul CCR - Kovesi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Iun 2018   •   22:09

Vicepremierul Ana Birchall va fi primită, luni, la ora locală 17.30, la o discuție cu secretarul de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, potrivit agendei de lucru publicată de Departamentul de Stat al SUA.

Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, se află în Statele Unite încă de săptămâna trecută când a avut o întrevedere cu secretarului comerţului din SUA, Wilbur Ross.

Se așteaptă ca și în cadrul discuțiilor cu șeful diplomației americane, la fel ca în dialogul cu Ross, Ana Birchall va transmite un mesaj din partea prim-ministrului Viorica Dăncilă.

foto: captura Antena 3

Informația a fost prezentată de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei:

"Mișcarea supriză, totală surpriză, pe care o face Guvernul în acest război. Președintele Trump are câțiva colaboratori foarte buni. Mike Pompeo este unul dintre cei mai apropiați colaboratori, nu pentru faptul că este secreterul de stat, șeful diplomației, ci și pentru faptul că este un bun prieten al președintelui. (...) Într-o criză ca aceasta când te întâlnești cu una dintre părți, asta înseamnă ceva. Războiul se mută la Washington", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Ana Birchall Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close