Antena 3 CNN Actualitate Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa

Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa

Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa
de S.T.    |    30 Ian 2018   •   22:51

Nouă acuzație de hărțuire sexuală pentru George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa.

George Bucurică, procuror la Parchetul Judecătoriei Oraviţa, este acuzat de hărţuire sexuală de una dintre părţile dintr-un dosar pe care îl investiga.

Cazul a fost făcut public de Antena3, fiind prezentate mai multe înregistrări în care ar apărea procurorul făcându-i avansuri femeii care a depus plângerea. După apariţia înregistrărilor, procurorul general al României a dispus cercetări disciplinare.

Sinteza Zilei. Una dintre victimele procurorului Bucurică rupe tăcerea

Marți seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a difuzat un interviu cu fosta soție a primarului din Oravița, în care femeia a vorbit despre avansurile sexuale pe care Bucurică i le-a făcut.

„Profita de orice apropiere a noastră ca să pună mâna pe mine, apoi a început cu întâlniri. Mi-a spus să ne întâlnim în biroul lui, a fost urât. Nu ne-am întâlnit niciodată doar noi doi(...). Profita de orice ocazie ca să stea lângă mine, într-o seară trebuia să merg la mătușa mea și a venit în parcare, m-a tras de mână. Intențiile lui nu au fost plăcute, i-am spus fostului meu soț că nu mi se pare normal și multă lume are frică de el”, a spus femeia.

„Nu a fost plăcut(...). Mi-a spus să mergem în patul lui Costel (fostul soț al femeii - n.red.). Avea intenții de natură sexuală. În Oravița prea multe femei tac din cauza lui”, a adăugat ea.

Citiți și:

Procurorul Bucurică, anchetat de Inspecția Judiciară. Ce sancțiune a primit după dezvăluirile Antena 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei procuror
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close