Antena 3 CNN Actualitate O vrânceancă lansează "Operaţiunea Fluturica". Ce soluţii se pot găsi pentru salvarea de vieţi pe şosele

O vrânceancă lansează "Operaţiunea Fluturica". Ce soluţii se pot găsi pentru salvarea de vieţi pe şosele

O vrânceancă lansează "Operaţiunea Fluturica". Ce soluţii se pot găsi pentru salvarea de vieţi pe şosele
28 Dec 2015   •   15:31

Aurora Martin, o vrânceancă funcţionar la Ministerul Muncii, la Agentia Naţională pentru Egalitatea de Şanse, şi-a propus să schimbe regulile de circulaţie pe drumurile naţionale şi europene.


Aceasta a lansat petiţia intitulată "Operaţiunea Fluturica", prin care cere luarea unor măsuri pentru stoparea accidentelor pe E85, drumul care i-a luat viaţa şi colegei noastre Iuliana Gătej.


sursa: petitieonline.com

Aurora Martin spune că Fluturica, aşa cum era ea alintată, ar fi putut fi azi în viaţă, dacă s-ar fi luat măsurile pe care le cere încă de acum un an. Printre măsurile cerute de aceasta se numără montarea de traverse în relief pe carosabil, care să oblige automat reducerea vitezei, la intrarea în localităţile traversate de drumuri naţionale. În Dumbrăveni nu s-au montat.

Un astfel de încetinitor de viteză ar fi putut salva viaţa Fluturicăi! Comuna Dumbrăveni este străbătută de patru curbe duble, care au produs, de-a lungul anilor, zeci de accidente, zeci de morţi, zeci de răniţi.

Petiţia "Operaţiunea Fluturica" poate fi semnată AICI.

×
Subiecte în articol: petitie
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close