Antena 3 CNN Actualitate Pericolul de pe şosele. Descoperirea făcută de inspectorii RAR care pune în pericol vieţile pasagerilor

Pericolul de pe şosele. Descoperirea făcută de inspectorii RAR care pune în pericol vieţile pasagerilor

Pericolul de pe şosele. Descoperirea făcută de inspectorii RAR care pune în pericol vieţile pasagerilor
29 Iul 2015   •   20:49

Atenţie de unde vă cumpăraţi piesele pentru reparaţia maşinii! Inspectorii RAR au găsit la multe magazine componente auto contrafăcute care pot pune în pericol viaţa pasagerilor. Cele mai multe probleme au fost descoperite la piesele de la sistemul de frânare.

Fãră să le pese de siguranţa celor care vor circula mai apoi pe şosele, reprezentanţii unor magazine de piese auto pun la vânzare piese contrafăcute, de multe ori fără acte de provenienţă. Inspectorii Registrului Auto Român au verificat astăzi magazinele din unul dintre cele mai mari târguri auto din ţară.

Saboţi, discuri sau plăcuţe de frână de calitate îndoielnică, ce pot transforma o maşină obişnuită într-o sanie. Mii de şoferi cumpără piese ieftine dar neomologate. Însă, orice reparaţie ieftină poate însemna un accident.

Piesele false nu sunt greu de indentificat. Acest lucru se face, însă, numai înainte să fie montate pe maşină.Grav este când nici reprezentanţii magazinelor nici nu ştiu ce vând.

Vânzătorii de piese contrafăcute au primit din partea inspectorilor RAR amenzi de până la 5000 de lei fiecare, iar produsele neomologate vor fi distruse.

×
Subiecte în articol: auto RAR
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close