Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu, găsit mort. Trupul acestuia, descoperit în Buşteni

Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu, găsit mort. Trupul acestuia, descoperit în Buşteni

Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu, găsit mort. Trupul acestuia, descoperit în Buşteni
18 Sep 2015   •   14:29
George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihai Bălăşescu şi principalul suspect în cazul uciderii acestuia,  a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea telecabinei din Buşteni, judeţul Prahova.

George Adrian Epaminonda Burchel a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti, în urmă cu patru zile. Maşina condusă de acesta, un Ford Focus argintiu, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, tot la Buşteni. Autoturismul se afla pe strada Telecabinei din Buşteni, unde ar fi fost abandonată cu cel puţin trei zile înaintea datei la care a fost găsită, potrivit unor martori.

Tribunalul Ilfov a decis, pe 9 septembrie, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui George Adrian Epaminonda Burchel. Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu este acuzat că l-a ucis, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, pe fostul secretar adjunct al PNL.

Instanţa a analizat probele anchetatorilor şi a decis să emită un mandat de arestare preventivă în lipsă în cazul lui Burchel, el nefiind găsit de autorităţi după ce l-ar fi ucis pe fostul său ginere.
 
În noaptea de 3 spre 4 septembrie, în timp ce se afla în locuinţa sa din oraşul Bragadiru, George Burchel l-a lovit de mai multe ori pe fostul său ginere, Mihail Bălăşescu, cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL.

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close