Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu infractorii urmăriți de poliție, vineri. Cinci mașini au fost făcute praf la semafor

Primele imagini cu infractorii urmăriți de poliție, vineri. Cinci mașini au fost făcute praf la semafor

Primele imagini cu infractorii urmăriți de poliție, vineri. Cinci mașini au fost făcute praf la semafor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Iul 2018   •   10:19

Imagini în exclusivitate din timpul urmăririi ca în filme de vineri, din cartierul Floreasca din București.

Şoferul unui Audi care era urmărit de un echipaj de poliţie a provocat un accident în lanţ în zona de nord a Capitalei.

Martorii spun că maşina urmărită de poliţie circula cu o viteză extrem de mare. Mai mult, imediat după producerea carambolului, şoferul vinovat şi pasagerul din dreapta au ieşit şi au luat-o la fugă.

Pasagerul a fost prins rapid şi încătuşat.

Șoferul fugar a mai avut probleme cu legea, fiind până de curând sub control judiciar pentru scandaluri. Iar pasagerul din dreapta fusese eliberat recent din penitenciar.

Polițiștii sunt și acum în alertă și au organizat filtre în tot orașul.

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat sâmbătă că şoferul care a fugit după ce a lovit 5 maşini în Capitală este recidivist, "o persoană periculoasă", având la activ o condamnare pentru tâlhărie, şi a fost dat în consemn la frontieră.

"O să îi dăm de urmă. A fost introdus în consemn la frontieră. Posibil să fie în Capitală, posibil să fie în România. Avem date suficiente încât să vedem exact unde se află. Este recidivist, o persoană periculoasă. (...) Unul dintre făptuitori a fost reţinut, în cazul celuilalt suntem într-un cerc restrâns de suspecţi. Este un recidivist, care a fost implicat în acest nefericit incident. A fost condamnat pentru tâlhărie, a ispăşit 6 ani de pedeapsă, a fost eliberat în 2017 şi a mai fost implicat de atunci în două incidente, nu la fel de grave. (...) A fost oprit la un control de rutină", a spus Ioan Buda.

 

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close